Air B&B "Huis Buizemont"

Kamers zijn te boeken aan een prijs van 75 euro per nacht 

Kamer 301 is aan een prijs van 110 euro


Kamer 101 

15 vierkante meter

Is een kamer aan de straatkant met 1 dubbel  bed. Mogeljkheid tot twee enklele bedden. Deze kamer heeft een eigen  douche, wastafel met spiegel. Tv en internet aanwezig. Aansluitingen voorzien voor gsm en laptop ( usb stopcontacten). Badhanddoeken inbegrepen

Kamer 102                20 vierkante meter

Is een kamer aan de straat met 1 dubbel  bed. Deze kamer heeft een eigen douche.,wastafel met spiegel. Tv en internet aanwezig. Badhanddoeken inbegrepen.

Kamer 201

15 vierkante meter

Is een kamer aan de straat kant met 1 dubbel bed. Eigen toilet. Mogelijkheid voor twee enkele bedden. Deze kamer heeft een eigen douche, wastafel met spiegel. TV en internet aanwezig. Aansluitingen  voorzien voor gsm en laptop ( usb stopcontacten) Badhanddoeken inbegrepen.

Kamer 202

20 vierkante meter

Is een kamer achterkant met 1 dubbelbed. 

Deze kamer heeft een eigen toilet, wastafel met spiegel en een instap douche. TV en internet aanwezig. Aansluiting voorzien voor laptop en gsm usb stopcontacten. Badhanddoeken inbegrepen

Kamer 301  30 vierkante meter

Is een kamer op 3 de verdiep met een dubbel bed. Eigen toilet. Wastafel met spiegel, grote inloopdouche.

Tv en internet aanwezig. Een groot dubbel veluxraam met zicht op de stad Geraardsbergen. Badhanddoeken ingegrepen

Living met open  keuken

45 vierkante meter

 Gemeenschappelijk gebruik. In keuken is alles voorzien. Geeft de mogelijkheid  uw ontbijt/lunch zelf klaar te maken. Bakkers in de buurt zijn om 7h 30 open.