Air B&B "Huis Buizemont"

Kamers zijn te boeken aan een prijs van 70 euro per nacht 


Kamer 101 

15 vierkante meter

Is een kamer aan de straatkant met 1 dubbel  bed. Mogeljkheid tot twee enklele bedden. Deze kamer heeft een eigen  douche, wastafel met spiegel. Tv en internet aanwezig. Aansluitingen voorzien voor gsm en laptop ( usb stopcontacten). Badhanddoeken inbegrepen

Kamer 102

20 vierkante meter

Is een kamer achterkant van de woning met 1 dubbel bed.

Deze kamer heeft een eigen toilet, wastafel met spiegel. TV en internet aanwezig.

Aansluitingen voorzien voor gsm en laptop(usb stopcontacten). Badhanddoeken inbegrepen.

Kamer 201

15 vierkante meter

Is een kamer aan de straat kant met 1 dubbel bed. Mogelijkheid voor twee enkele bedden. Deze kamer heeft een eigen douche, wastafel met spiegel. TV en internet aanwezig. Aansluitingen  voorzien voor gsm en laptop ( usb stopcontacten) Badhanddoeken inbegrepen.

Kamer 202

20 vierkante meter

Is een kamer achterkant met 1 dubbelbed. 

Deze kamer heeft een eigen toilet, wastafel met spiegel en een instap douche. TV en internet aanwezig. Aansluiting voorzien voor laptop en gsm usb stopcontacten. Badhanddoeken inbegrepen

Kamer 301

30 vierkante meter

Is een kamer bovenste verdiep. Deze kamer heeft een dubbel bed, wastafel met spiegel, instapdouche. Tv en internet aanwezig. Oplaadstopcontacten voor gsm en laptop. Er is ook een kinderbed aanwezig. Bandhanddoeken inbegrepen. Vermits deze  groter is vragen we een meerprijs van 30 euro/nacht.

Living met open  keuken

45 vierkante meter

 Gemeenschappelijk gebruik. In keuken is alles voorzien. Geeft de mogelijkheid  uw ontbijt/lunch zelf klaar te maken. Bakkers in de buurt zijn om 7h 30 open.